Keuringsverslag 2010

's Ochtends waren allereerst de veulens aan de beurt, we hadden er dit jaar maar 2 op de keuring; Da Vinci en Dana.
Vooral voor Da Vinci was het belangrijk dat 'ie een premie kreeg voor z'n vader Yan van stal Langelo, en beiden kregen ook netjes een premie. Evenals de jaarlingen Carmen en Camilla die beiden premie kregen. Onze enige troef voor de ochtend, Beijing moest het laatst in een grote, zware rubriek n werd op kop gesplaatst met een bovenbalkscore van 90-85! Super hoog dus! Vervolgens kwam het jeugdkampioenschap grote maat en mocht Beijing opstellen!! Vervolgens werd ze ook nog algemeen jeugdkampioen!! Helemaal super dus en de ochtend was zeer geslaagd!

's Middags hadden we 4 oudere merries, erg weinig voor ons doen.. Wemke moest als allereerst die middag, en ze stond er goed op. Ze mocht als eerste opstellen en kreeg haar eerste premie. Vervolgens moesten Wendy en Zita in dezelfde rubriek. Wendy werd als tweede geplaatst achter Winx vd Bengd van Marco en kreeg vlot haar eerste premie. We hadden erg gehoopt op de eerste premie voor Zita maar het zat er niet in; ze liep 4e met een tweede premie achter de eerste premies. Vervolgens moest Yoan in de ring. Ze had haar veulen van Harley vergooid. Erg jammer; ze was daardoor wat te opgetrokken en kon mooier. Ze liep 3e in een zware rubriek met een eerste premie, prima dus!

Wemke moest vervolgens weer de ring in voor het grotemaat kampioenschap.. Er liepen een aantal zeer mooie merries mee waaronder Winx vd Bengd en Anouska van 't Hof. Maar... Wemke mocht opstellen!!!!!!! Vervolgens het algemeen kampioenschap waar ook zeer mooie kampioen tussen liepen, maar weer mocht Wemke opstellen!! Vervolgens het erekampioenschap.. Superior of Shetlane van Marco, Soema van de Raven van Wim Adams en Sarina liepen mee.. Sarina was wat zwaar maar zag er goed uit; 2 kanshebbers dus.. Maar wr mocht Wemke opstellen!!

We zijn super trots op de prestaties van onze merries en 3 uitnodigingen voor Lunteren!!

Wl moet ik Willeke heeeeeeeeel erg bedanken voor haar hulp en het super voorbrengen van onze pony's! Tevens Piet Smeets en Arianne die tussendoor bijsprongen als het nodig was!! Super bedankt!

En Arianne; hl erg gefeliciteerd met jouw kampioen; Wonder!! TOP gedaan!!