We hadden dit jaar niet erg veel pony's bij ons. Carmen was helaas net overleden, Yoan gaf zich
volledig weg aan haar veulen en hadden we niet opgegeven en Tess hadden moeten laten inslapen.
Kortom; weinig merries 's middags! Wl veel jeugd voor ons doen, waar we ook blij mee zijn dus
ook erg benieuwd hoe zij zich zouden laten zien.

We begonnen goed met onze 2 veulens; Gina en Geke allebei meteen op kop met premie. De enters gingen ook lekker;
Fenna op kop, Falenthe op een 2e plaats, Fuente op een 2e plaats en Florence op een 5e plaats. Allemaal premie!

Vervolgens de enters; Estella Rose mocht op kop, Eva liep 2e en Evita 5e. Allemaal een premie en boven verwachting. Daarna het veulenkampioenschap.. Gina mocht opstellen als veulenkampioen!! Een super ochtend; 100% score bij de jeugd en veulenkampioen!

's middags hadden we het erg rustig; alleen Beijing hadden we ervoor. Zij liet zich erg goed zien en mocht op kop in een zware
rubriek met een eerste premie. Daarna hadden we alleen Pamela en Wemke voor het erekampioenschap. Pamela kreeg 's middags koliek.
Veearts gebeld en rondstappen, niet fijn. Gelukkig kwam de veearts na een tijdje, kreeg ze een spuit en knapte ze snel op. Maar niet meer de baan in en lekker rustig naar huis...

Beijing mocht vervolgens voor het grotemaat kampioenschap de baan in. Spannend, ze stond er goed op. Ze pakten de merrie van van de Put, die er erg mooi op stond. Vervolgens de beurt aan Wemke voor het erekampioenschap. Ook zij was in goede conditie en liet zich heel erg goed zien, maar Winx stond er ook weer erg mooi voor... Ze pakten ook nu de grotemaat kampioen, verrassend! Gefeliciteerd familie van de Put met dit mooie kampioenschap!!

We kunnen terugkijiken op een rustige keuring. Al onze jeugd geprimeerd en de merries die 's middags zijn geweest een 1e premie.
Top, maar volgend jaar toch maar wat meer merries mee :)

Bedankt Albert, Jolle en Arianne voor de hulp en de gezelligheid!!